ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ -
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβάθμιση Φυσιοθεραπευτηρίου

 

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ
      ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 

 

Κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Διαχείρισης του κληροδοτήματος Υ/Α΄ ε.α. Βαφειάδη Κωνσταντίνου του Αριστείδη η Υπηρεσία μας αναβάθμισε το Φυσιοθεραπευτήριο του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών ,με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα .

Τα σύγχρονα αυτά μηχανήματα στα χέρια των καταρτισμένων και έμπειρων φυσιοθεραπευτών της υπηρεσίας μας τόσο του Α/Υ Χαραλαμπίδη Μιχάλη όσο και του Ανθ/μου Αξιώτη Ευάγγελου θα αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία για την μυοσκελετική αποκατάσταση των συναδέλφων αλλά και για τις αλλες θεραπείες που απαιτούνται.

Το επάγγελμα του αστυνομικού  προκαλεί αρκετές μυϊκές καταπονήσεις και έχει πολλούς  τραυματισμούς. Είναι λοιπόν σημαντικό να απευθύνεσαι  για την αποκατάσταση σου σε έμπειρους ανθρώπους με σύγχρονα  μηχανήματα.

Ο Α/Υ Χαραλαμπίδης Μιχάλης εκτός από έμπειρος φυσικοθεραπευτής με συνεχής επιμόρφωση στο αντικείμενο του είναι και αθλητής σε τρία αερόβια αθλήματα (τρέξιμο ,ποδήλατο και κολύμβηση )  με πολλές διακρίσεις  αλλά και γνώση για την αποκατάσταση των τραυματισμών και των επιβαρύνσεων.

Έτσι η απόφαση της Δ/νσης Υγειονομικού για την  ενίσχυση του φυσιοθεραπευτηριου  όχι μόνο γίνεται στην κατάλληλη στιγμή αλλά θα είναι και λυτρωτική για εκατοντάδες συναδέλφους που οικονομικά δεν μπορούν να απευθυνθούν στον ιδιωτικό τομέα για την αποκατάσταση τους.

 

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟ 1  ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ 2  ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ 3