Πληροφορίες: 2103482333, Ιατρείο Επιφ/κής: 2103482420, Γραφείο Διαχείρισης Ασθενών: 2103482477.

Main menu
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
 
 
Χρήστος Χαραλαμπόπουλος
MD, MSc, Eιδικός Παθολόγος.
Α/ Β’ (ΥΓ)
 
 
 
Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2001 με "λίαν καλώς".
Περάτωσε τη θητεία του ως αγροτικός Ιατρός στο νομό Κορινθίας.
Υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός ιατρός στο Πολεμικό Ναυτικό. 
Το 2007 έλαβε με άριστα (9,07/10) Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης απο την Ιατρική σχολή Αθηνών στο αντικείμενο : "Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων με επιπτώσεις στην υγεία” -“Environment and Health. Capacity building for decision making”.
Το 2006 και ενόσω βρισκόταν στο ανωτέρω μεταπτυχιακό, μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο Καρολίνσκα της Στοκχόλμης στην Σουηδία επιλεγόμενος απο το Διεθνές Δίκτυο Αριστείας CASCADE στο ερευνητικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αντικείμενο: μοντέλα και μέθοδοι αξιολόγησης τοξικότητας και επικινδυνότητας, επίδραση του περιβάλλοντος στην υγεία (π.χ. φυτοφάρμακα, όρια επαγγελματικής έκθεσης και μολυσματικών ουσιών στο φαγητό, χημικές ουσίες και καρκίνος, διατροφή και καρκίνος).
Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο νοσοκομείο Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. Ολοκλήρωσε την άσκηση στην ειδικότητα της παθολογίας τον 10/2008 και έλαβε τον τίτλο αυτής μετά τις σχετικές εξετάσεις με υψηλή επίδοση. 
Ακολούθως διετέλεσε επικουρικός Επιμελητής Παθολογίας στο ΓΝΑ «Γ.Γεννηματάς», και στο ΓΝΜ «Αμαλία Φλέμιγκ» ως υπεύθυνος θαλάμων νοσηλείας και τμήματος επειγόντων με παράλληλο καθήκον την εκπαίδευση - επίβλεψη ειδικευομένων ιατρών. Συμμετείχε στο εκάστοτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα των αντίστοιχων κλινικών.
Διετέλεσε υπεύθυνος του αντιυπερτασικού Ιατρείου του Γ.Ν.Α. «Γ.Γεννηματάς».
Yπήρξε από το 2013 συνεργάτης του ιδιωτικού θεραπευτηρίου Mediterraneo Hospital στη Γλυφάδα  και υπεύθυνος παθολόγος εφημερίας για το τμήμα επειγόντων και τους νοσηλευόμενους ασθενείς.
Από το Μάρτιο του 2014 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους.
Από τον Φεβρουάριο του 2013 συμμετείχε στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΜΚΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ". 
Για τον ίδιο λόγο έλαβε εύφημο μνεία από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών τον
Φεβρουάριο του 2016.
Έχει συμμετάσχει με εργασίες σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή συνέδρια.
Είναι κάτοχος διπλώματος ATLS και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ταξιδιωτικής (Γεωγραφικής και Τροπικής) Ιατρικής και του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου.