Πληροφορίες: 2103482333, Ιατρείο Επιφ/κής: 2103482420, Γραφείο Διαχείρισης Ασθενών: 2103482477.

Main menu

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

         ΜΙΧΑΗΛ  Δ. ΤΣΟΥΝΗΣ   MD , PhD
            ΑΣΤΥΝ/ΚΟΣ ΥΠ/ΝΤΗΣ ΥΓ/ΚΟΥ
   ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Ω.Ρ.Λ. ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ
 ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ          

 

Εργασία
Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών ΕΛ.ΑΣ.
Πειραιώς 153 5ος όροφος 11854 / τηλ.: 210 34 82 354


Ιδιωτικό Ιατρείο
Μεσογείων 163 Α 4ος όροφος 115 26
Τηλ.: 210 69 90 484 / κιν: 6944 221 223
Ιστοσελίδα : https://orltsounis.gr/

 

 

 

Ο Μιχάλης Τσούνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα.

Το 1997 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) από όπου και αποφοίτησε το 2003. Ειδικεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία-Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου στο Γ.Ν. Παίδων “Η Αγία Σοφία”, στο Γ.Ν.Ν. Ιωνίας “Κωνσταντοπούλειο” και στην Α΄ Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών.

Μετά το τέλος της ειδίκευσής του έφυγε για το εξωτερικό όπου μετεκπαιδεύτηκε επί 2 και πλέον έτη στο νοσοκομείο Charing Cross του Imperial College of Medicine του Λονδίνου, στο Queen’s Medical Center του Πανεπιστημίου του Νότινγχαμ και στο Academic Medical Center του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ. Το αντικείμενο της μετεκπαίδευσής του είναι η Ρινολογία και η Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική Προσώπου με ιδιαίτερη έμφαση στη Ρινοπλαστική και στην Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός και Παραρρινίων. Εκπαιδεύτηκε από τους κορυφαίους στον τομέα αυτό όπως ο Prof. Gilbert Nolst Trenite, η Prof. Wytske Fokkens, o Hesham Saleh, o Prof. Anshul Sama και ο Dirk Jan Menger. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να εκτελέσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων όλου το φάσματος της Ωτορινολαρυγγολογίας Ενηλίκων και Παιδιών όπως διαφραγματοπλαστικές, θυροειδεκτομές, αμυγδαλεκτομές, αδενοτομές κτλ και να έρθει σε κλινική επαφή με πληθώρα περιστατικών.  Παραμένει ακόμη και σήμερα ενεργό μέλος της ΩΡΛ κλινικής του Πανεπιστημίου του Νότινγχαμ ως επίτιμος Επιμελητής Ρινολογίας (Horonary Rhinology Fellow).
Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ρινολογικής Εταιρίας, της  Ευρωπαικής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου και της Ελληνικής Ακουολογικής Εταιρίας ενώ παράλληλα συγκαταλέγεται στους Ειδικούς Ωτορινολαρυγγολόγους του Ιατρικού Συλλόγου της Αγγλίας (General Medical Council). Έχει πλούσιο συγγραφικό επιστημονικό έργο και είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο τις ενδοτυμπανικές εγχύσεις κορτιζόνης σε ασθενείς με αιφνίδια βαρηκοΐα. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής, ως εκπαιδευτής και ως εκπαιδευόμενος σε μεγάλο αριθμό διεθνών συνεδρίων και μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Από το 2014 είναι Διευθυντής του ΩΡΛ τμήματος του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών της Ελληνικής Αστυνομίας και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λεωφόρο Μεσογείων 163Α. Παράλληλα, ο ιατρός χειρουργεί σε γνωστά Ιδιωτικά θεραπευτήρια των Αθηνών .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με την επιστημονική δραστηριότητα του κ.Τσούνη καθώς και τις συχνότερες ΩΡΛ παθήσεις/επεμβάσεις επισκεφτείτε την ισοσελίδα  https://orltsounis.gr/