Πληροφορίες: 2103482333, Ιατρείο Επιφ/κής: 2103482420, Γραφείο Διαχείρισης Ασθενών: 2103482477.

Main menu
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Β΄(ΥΓ)
ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ


Δραστήριος επιστήμονας αφοσιωμένος στην πρόοδο και στην εξέλιξη του πολιτισμού και του ανθρώπου στηριζόμενος στην ακεραιότητα, το ήθος και την συνέπεια. Οραματιστής, έχει επικεντρωθεί στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της μέριμνας του συνανθρώπου με την καταβολή συνεχών προσπαθειών ανάπτυξης και βελτίωσης συστημάτων στο χώρο της υγείας και του πολιτισμού επιδιώκοντας πάντα την αριστεία και την ανθρωπιά.
Ο Νικόλαος Κονδύλης του Χρήστου, γεννήθηκε το 1972 στο Περιστέρι της Αττικής.
Αριστούχος, ως μαθητής αρχικά και ως πανεπιστημιακός φοιτητής εν συνεχεία, απεφοίτησε με διακρίσεις από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου “ G.d’ Annunzio ” της πόλης Chieti της Ιταλίας, το 1999.
Κατόπιν της εκπλήρωσης των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων διακρίθηκε μεθ’ ευφήμου μνείας και συστατικών επιστολών για τις παρεχόμενες ιατρικές του υπηρεσίες, το 2002, αρχίζει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, την ειδικότητα της Γενικής – Οικογενειακής Ιατρικής, την οποία και περατώνει το 2006 .
Φέρων πολυσήμαντο διδακτικό έργο στα δημοσία Ι.Ε.Κ. και στο Ι.Ε.Κ. του Ε.Κ.Α.Β. , σε διάφορες ειδικότητες, είναι πιστοποιημένος εισηγητής – καθηγητής από το Ε.ΚΕ.Πις (Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης) σε θέματα διδασκαλίας ενηλίκων και διατέλεσε πολλάκις εξεταστής, γραπτού και πρακτικού μέρους, στις εξετάσεις πιστοποίησης του Ο.Ε.Ε.Κ. (Οργανισμός Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης).
Είναι επίσης, συγγραφέας, πολλαπλών άρθρων, συγγραμμάτων και δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και Ξένα επιστημονικά περιοδικά, author ή co – author σε πολλαπλές ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Ξένα επιστημονικά συνέδρια, κάτοχος πολλαπλών τίτλων εξειδικεύσεως, διεθνώς αναγνωρισμένων, στο Επείγον και το Τραύμα (BLS/AED, ALS, PHTLS, APLS, ATLS , FCCS , Ε.Π.Ι. Ε.Κ.Α.Β.), απόφοιτος Διεθνούς κύρους Σχολείου Μελισσοθεραπείας καθώς και απόφοιτος του 8ου Σχολείου Υπερβαρικής και Καταδυτικής Ιατρικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.Έχει διακεκριμένα εκπαιδευθεί στην Μελισσοθεραπεία και την Γεροντολογία – Γηριατρική , διαμέσου πιστοποιημένων σχολείων και αποτελεί Πιστοποιημένο γνώστη χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ( IC3 Microsoft ) . 
Τον 6/2007, ολοκλήρωσε με επιτυχία, τον πρώτο του μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών (MMAHUS), σε διοίκηση και management υπηρεσιών και μονάδων υγείας από το Πανεπιστήμιο C.N.A.M. της Γαλλίας, ενώ το 2010 περατώθηκε και ο δεύτερος μεταπτυχιακός του τίτλος σπουδών, σε Διεθνή Ιατρική και διαχείριση Κρίσεων Υγείας (MSc), από την Ιατρική σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Αποτελεί ενεργό μέλος της ΕΛ.Ε.ΓΕ.Ι.Α. (Ελληνικής Εταιρείας Γενικής Ιατρικής ), της Ελληνικής Ένωσης Γενικής Ιατρικής, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Γηριατρικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής και Ιατρικής των Καταστροφών, του ΕλληνοΙταλικού Φόρουμ για την Προώθηση της Υγείας , του δικτύου Ιατρών της Interamerican (MEDISYSTEM), της EUROMEDICA και της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ - FONEMED, του Δικτύου της Ένωσης Ελληνικών Ασφαλειών (Εθνική Ασφαλιστική, Alianz, Alico κ.λ.π.),της WONCA Europe και άλλων.
Έχει τύχει πολλαπλών διακρίσεων, επαίνων και αριστείων προόδου, καθώς και συστατικών επιστολών για το ήθος, την εργατικότητα και την επιστημονική του κατάρτιση και προσφάτως περιήλθε στον κατάλογο Who is Who της Ελλάδας.
Ομιλεί Ιταλικά , Αγγλικά και Γαλλικά και έχει ως χόμπυ , ζωγραφική, χαρακτική, πηλοπλαστική, φωτογραφία και τραγούδι.
Ως Ειδικός Γενικός – Οικογενειακός Ιατρός, εργάστηκε στο Ε.Κ.Α.Β (κινητές μονάδες και τμήμα αεροδιακομιδών),  σε ιδιωτικές εταιρείες χερσαίων και εναέριων διακομιδών ασθενών , στην Ευρωκλινική Παίδων , σε ιδιωτικές κλινικές και ιδιωτικούς φορείς παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ,στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων και στο ιδιωτικό του Ιατρείο , στο ΙΛΙΟΝ – ΑΤΤΙΚΗΣ ( ΛΕΩΦΟΡΟΣΘΗΒΩΝ 510 – ΙΛΙΟΝ , Τ.Κ. 131 23 )  , το οποίο λειτουργεί καθημερινά , πάντοτε κατόπιν ραντεβού, εξυπηρετώντας Ιδιώτες , ασφαλισμένους των περισσοτέρων δημοσίων ταμείων (ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΠΑΔ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΕΔΟΕΑΠ, ΤΥΔΚΥ Κ.Λ.Π.) και των περισσοτέρων ιδιωτικών ασφαλειών. Παράλληλα διατηρεί συνεργασία με τους πιο έγκυρους Ιδιωτικούς Φορείς Παροχής Υπηρεσιών Υγείας του λεκανοπεδίου, τόσο σε επίπεδο κλινικών, όσο και σε επίπεδο διαγνωστικών κέντρων.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ( ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ) /FAX : 2105725365 
KINHTO ( ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ) : 6936678777
Ε-Μail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα:http://www.kondilis-doc.gr